Hur du laddar ner Gratisdesign 1
2014-08-11
16:44:00

Är du intresserad av att ladda ner denna design? Gör såhär:

1. Börja med att logga in på din blogg och ändra ditt nuvarande färdiga tema till "Egen design".

2. Klicka på denna länk för att ladda ner zipfilen jag gjort där stilmallen och alla kodmallarna finns. Klicka sedan på "Download" för att ladda ner filen till din dator.

 

3. Filen hamnar sedan under "Hämtade filer" i din dator. Klicka dig in där och leta upp zipfilen som heter "Gratisdesign 1 av Alexandra Eriksson".

4. Skapa gärna en ny mapp som du döper till "Gratisdesign" och klistra in hela zip filen där innan du packar upp den.

5. Högerklicka sedan på zipfilen som nu ligger ensam i din mapp, och klicka på "Packa upp här/Extract here". Då kommer du få fram flera olika filer och det ska se ut såhär:

 

 

6. Du ser ganska tydligt vad textfilerna står för. Det är nu du ska göra är att öppna fil för fil och kopiera dem.

» Börja med att öppna textfilen "Stilmall" och kopiera all kod i dokumentet. Klicka dig sedan in på din Stilmall på bloggen (Kugghjulet - Design - Stilmall) och markera all kod som redan står, ta bort och klistra sedan in den kod du nyss kopierade.

» Förhandsgranska din blogg för att se till att det har fungerat.

» Nu ska du klicka dig in på kodmallerna. Det spelar ingen roll vilken du börjar med, men det är viktigt att du ser till att kopiera in rätt fil. Kodmall, arkiv ska alltså kopieras in i kodmallen för akrivet och Kodmall, inlägg för kodmallen för inläggen. Och du gör samma sak här, kopierar hela textdokumenten du laddat ner, tar bort all kod i kodmallarna på blogg.se och klistrar sedan in det du nyss kopierade.

» När du kopierat in alla kodmallarna på rätt sätt så öppnar du upp din blogg i en ny flik för att se till att hela designen sitter som den ska och att ingenting ser konstigt ut.

Sedan är det klart! Designen är på plats. För att ta reda på vad i designen du borde ändra, läs detta inlägg, och om du har några frågor i övrigt om designen, kontakta mig här.




Postat av: Sofie

Jättefin design du gjort! Kommer helt klart att använda den.

Svar: Tack Sophie!
Alexandra Eriksson

2014-08-16 @ 17:48:26
URL: http://svalurfravogum.blogg.se

» Namn:
Kom ihåg mig?

» E-postadress: (publiceras ej)


» URL/Bloggadress:


» Kommentar:


Välkommen

» NAMN: Ditt namn
» ÅLDER: Din ålder
» STAD: Staden du bor i

Hej och välkommen! Här finns det utrymme för en personlig text om dig och din blogg där du berättar om dig själv, dina intressen och varför du bloggar.

     

RSS 2.0